محصولات شرکت دژ شیمی

چسب کفپوش

چسب کفپوش

چسب کفپوش

چسب کفپوش چیست؟ اینئنوع چسب ویژگی‌های منحصر به فردی دارند که استفاده‌ی درست از آن‌ها رضایت مصرف‌کننده و زیبایی و ظرافت را تقدیم محیط‌ های شما می‌کند. کفپوش‌ها با توجه به انواع مختلفی که دارند در محیط‌ های مختلفی همراه با چسب کفپوش‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای مقاوم‌سازی و نصب محکم این کفپوش‌ها از چسب‌های ویژه‌ای استفاده می‌شود که هرکدام با توجه به آنچه در مقاله

کفپوش‌ها

دکور و طراحی داخلی از مهم‌ترین فاکتور‌های یک خانه و یا محل کار می‌باشد. امروزه برای سطح کف از کفپوش‌ها استفاده می‌شود، که هم ظاهر زیباتری دارند هم اغلب عایق‌های خوبی هستند.

کفپوش به عنوان پوشش زینتی در سطح و کف انواع ساختمان‌ها اجرا می‌شود. کفپوش‌ها عمدتا به دو دسته کفپوش‌های چوبی و لمینتی اشاره کرد.

کفپوش چوبی ( پارکت) از جنس چوب می‌باشد که روکش شده و کف منازل نصب می‌شود اما کفپوش‌ پی وی سی به عنوان یکی از پرکاربردترین کفپوش‌ها در دکوراسیون داخلی منازل به شمار می‌روند که تشکیل شده‌اند از نوعی پلاستیک، که از مشتقات صنایع پتروشیمی می‌باشد.

نصب کفپوش‌ها

نصب کفپوش به وسیله چسب‌های صنعتی(مایع) یا چسب خمیری مخصوص به خود انجام می‌گردد.

زیر‌سازی لازم درکفپوش‌های پی وی سی که به آن ماستیک می‌گویند به وسیله سیمان و چسب چوب حتما باید انجام شود٬ زیرا سطح کاملا باید یک دست و آماده برای نصب شود.

چسب کفپوش

انواع چسب صنعتی کفپوش

برای نصب انواع کفپوش‌ها می‌توان از انواع مختلفی چسب استفاده کرد از جمله چسب کفپوش‌های صنعتی‌، چسب صنعتی پارکت، چسب صنعتی پلی یورتانی دو جزیی برای نصب پارکت چوبی، چسب صنعتی با پایه پلی اورتان، چسب صنعتی با پایه پلی اورتان مناسب برای نصب انواع کفپوش‌های پلی اورتان و سایر مصارف صنعتی، چسب صنعتی دوقلو، چسب صنعتی دو قلو یا دو جزئی با پایه پلی اورتان مناسب برای نصب انواع کفپوش، چسب صنعتی گرانول، چسب پلی یورتانی صنعتی یک یا دو جزیی برای چسباندن گرانول‌های خرد شده می‌باشند.

نوع دیگری از چسب‌ها برای چسباندن کفپوش‌ها٬ چسب خمیری است. چسب خمیری ، جایگزین مناسبی برای چسب‌های صنعتی و تینری می‌باشد و مناسب برای چسباندن انواع کفپوش‌های پی وی سی‌، پشت فوم دار‌، قرنیز‌، پارکت‌، سرامیک‌، موکت و … می‌باشد.

چسب کفپوش خمیری از بهترین مواد اولیه و فاقد هر گونه حلال‌ های فوری و بدون کوچکترین بوی بدی می‌باشد‌، از این رو آسیبی به سلامتی انسان نمی‌ رساند و خطر آتش‌ سوزی در زمان مصرف وجود ندارد.‌ از چسب‌ های خمیری در محیط‌ هایی که سطح نا صاف‌ تری دارند٬ استفاده می‌شود، این نوع چسب علاوه بر اینکه بوی زیادی ندارد می‌تواند به عنوان ترمیم‌کننده کف نیز استفاده شود‌.

نحوه نگهداری از این نوع چسب

چسب سفید خمیری را در بسته‌‌ بندی‌های اصلی و در دمای ما بین 7 تا 37 درجه سانتی گراد‌، در محل خشک و سرپوشیده دور از تابش مستقیم آفتاب‌، حرارت و شعله نگهداری کنید‌.

خواص و اثرات چسب خمیری

  • خاصیت ارتجاعی مناسب چسب خمیری نسبت به سطح زیر کار
  • عمر بسیار بالا چسب پس از مصرف
  • قدرت چسبندگی بالا محصولات به اکثر سطوح
  • نفوذ ناپذیری در برابر آب و رطوبت و حفظ چسبندگی پس از خشک شدن‌(با توجه به نوع و فرمولاسیون چسب)
  • مقاوم دربرابر زلزله خفیف، تنش‌های ساختمانی با خاصیت الاستیکی بالا
  • سرعت اجرائی بالاتر نسبت به سایر روش‌های نصب سنتی
  • پایداری در برابر گرما و سرما پس از گیرش چسب خمیری
  • کاهش وزن ساختمان بدلیل عدم استفاده از مصالح سنگین سنتی

انواع چسب در جهت نصب سنگ‌های آنتیک طبیعی و مصنوعی‌، سنگ‌های ساختمانی نصب کاشی جدید بروی کاشی‌های قدیمی ترمیم موضعی کاشی، سرامیک، سنگ خمیری مورد مصرف قرار می‌گیرند.

نحوه مصرف چسب خمیری جهت نصب سنگ آنتیک طبیعی-مصنوعی، کاشی-سرامیک

  • سطح مورد نظر باید تمیز، محکم، عاری از هر گونه ذرات سست، گرد غبار، رنگ، کنیتکس، روغن و چربی باشد. در مواردی که سطح زیر کار رنگ یا کنیتکس باشد، قبل اجرا سطح زیرکار را به وسیله تیشه ناصاف کرده، خاک را تمیز کنید.
  • به دلیل وجود مایعات پلیمری موجود در چسب‌های خمیری، باید عایق رطوبتی بین سطح و چسب ایجاد کرد تا مانع جذب این رطوبت توسط سطح شود.

به نکات زیر قبل از نسب توجه فرمایید:

الف)اگر سطوح زیر کار سیمانی بود باید آن‌ را به وسیله آب از رطوبت اشباع کرد تا مایعات پلیمری موجود در چسب بوسیله سطح جذب نشود.

ب)درصورت گچی بودن سطح زیر کار، حداقل یک روز قبل از نصب سطح زیرکار را توسط قلموی پهن نقاشی با پرایمر بپوشانید تا دیوار عایق رطوبتی شود.

ج)اگر سطح زیر کار قبلاً کاشی شده باشد و بخواهیم روی آن محصول جدید نصب کنیم، باید سطح را با تیشه زخمی کنیم.

  • برای کاهش میزان مصرف و تراز نمودن محصول به وسیله کاردک شانه‌ای به صورت افقی و عمودی چسب خمیری آماده را پهن کنید.

توجه کنید که میزان مصرف چسب به مقداری باشد که پس از عمل نصب سطح پشت محصول و دیوار، با چسب در تماس قرار گیرد.

جهت اطمینان از شیوه عمل مقداری از چسب خمیری را می‌توانید به پشت محصول بمالید.

برای نصب همیشه آن میزان چسب را از ظرف خارج کنید که می‌توانید ظرف مدت 15 دقیقه عملیات نصب تمام نمایید.

زیاد شدن عملیات نصب باعث سفت شدن لایه رویی چسب می شود ( گیرش ) اگر در چنین شرایطی اتصال صورت بگیرد، اجرا کامل نبوده و قدرت چسبندگی کاهش می‌یابد.

میزان مصرف چسب خمیری بستگی به سطح زیر کار و مهارت نصاب دارد.

  • محصول را روی سطح آماده شده قرار دهید و با اعمال ضربه توسط چکش پلاستیکی آن را بچسبانید و تراز کنید، تا 5 الی 15 دقیقه بعد از گذاشتن محصول می‌توانید آن را جابه جا کنید.
  • به وسیله یک فرچه پلاستیکی پس از عملیات نصب سطح کار را تمیز نمایید.
  • 24 ساعت پس از عملیات نصب می‌توانید بند‌کشی را به وسیله کیسه بند‌کشی آغاز نمایید.

جمع بندی

امروزه برای زیبایی سطوح از کفپوش‌ها استفاده می‌کنند. همانطور که در مقاله چسب کفپوش چیست؟ خواندید٬ این کفپوش‌ها به وسیله چسب‌های مخصوص کفپوش به کف متصل گردیده‌اند که خاصیتی ارتجاعی، قدرت چسبندگی بالا، عمر و دوام بالا و مقاومت خوبی در برابر زلزله‌های خفیف و تنش‌های ساختمانی دارند. بهتر است برای نصب کفپوش‌ها از نصاب و یا فروشنده اظلاع کافی را بدست آورد.

همچنین می‌توانید برای خریداری چسب کفپوش‌ها و یا انواع کفپوش‌ها از وب سایت دژ شیمی سازه بازدیذ فرمایید و با مشاوران ما در ارتباط باشید .

ما را در اینستاگرام دنبال کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *