محصولات شرکت دژ شیمی

کفسازی بتن

کفسازی بتن

کفسازی بتن

کفسازی بتن یکی از اصلی‌ترین بخش‌های یک ساختمان است. کف یا سطح ساختمان بی‌شک مساحت بسیاری از ساختمان را تشکیل می‌دهد. کف ساختمان به زمین متصل است. همچنین نزدیک‌ترین بخش یک ساختمان به زمین است. در ادامه‌ی این مقاله با انواع کف‌سازی بتنی، روش‌های خاص برای کف سازی، مواد و افزودنی‌های کف‌سازی و… آشنا خواهیم شد. علاوه بر این بررسی خواهیم کرد که بهترین مواد کف‌سازی چیست؟ علاوه بر این استاندارد کف‌سازی و قیمت آن را نیز با هم بررسی خواهیم کرد.

با توجه به آن چه در ارتباط سازه‌ها و بخش‌های مختلف یک ساختمان اداری، تجاری و صنعتی می‌دانیم، می‌توانیم بگوییم که کف ساختمان به علت ترددها، انتقال، انبار و جابه‌جایی جزو بخش‌های مهم یک ساختمان است. علاوه بر این می‌دانیم ساختمان بر روی زمین بنا می‌شود و بنا شدن ساختمان نیاز به پی مستحکم و استاندارد دارد.

سیمان در صورت بندش درست مقاومت بالایی در برابر ساییدگی، سوراخ شدن، خراش، ایجاد حفره و… دارد. به همین خاطر بتن در مکان‌هایی به مانند پیاده رو بسیار پرکاربرد است. بتن چگالی بسیار بالایی دارد و می‌تواند استحکام خوبی را از خود در مقابل تنش‌های یک‌باره نشان دهد. مورد دیگری که در مورد استفاده از بتن در کف‌سازی می‌توان گفت قابلیت و انعطاف‌پذیری ظاهری بتن است. بتن می‌تواند با استفاده از قالب‌های مختلف به صورت اشکال مختلف در سازه وجود داشته باشد. همچنین در کف‌سازی مکان‌هایی مثل کارخانه، فضاهای کاری و… به راحتی می‌توان از قابلیت پذیرش رنگ یا رنگ‌آمیزی آن استفاده نمود.

کفسازی بتن

 

چرا باید از کف‌سازی استفاده کنیم؟

برای تعریف کفسازی می‌توان گفت، مجموعه عملیات فنی، مهندسی و کارگاهی برای ایجاد یک فضای قابل استفاده از کف برای انجام اموری چون انبار، راه‌رو و… را کفسازی گویند. حال اگر کف‌سازی با بتن انجام شود به آن کف‌سازی بتن می‌گویند. در مورد عملیات کف سازی نیز می‌توان گفت بسته به پروژه، شرایط آب و هوایی، امکانات مورد استفاده و انتظار برای پروژه گاهی به زیرسازی، استفاده از ایزوگام یا استفاده از ملات اولیه نیز توصیه می‌شود.

انواع کف‌سازی بتن چگونه است؟

کف‌سازی بتن انواع مختلفی دارد. هر پروژه با توجه به ویژگی‌های که دارد نیازمند یک سری ویژگی‌ها برای کف سازی است. شرایط جغرافیایی، ویژگی‌هایی آب و هوایی، محل احداث پروژه، نوع خاک و حتی نوع فضا بر روی انجام فرآیند کف‌سازی موثر است. با توجه به چنین شرایطی در ادامه به انواع کفسازی با بتن خواهیم پرداخت.

کفسازی بتن پیش ساخته

کف‌سازی با بتن پیش ساخته به صورت قالبی انجام می‌شود. قالب‌های بتن پیش ساخته در مساحت‌های مختلف با قطر بین ۱۰ الی ۵۰ سانتی متری ساخته می‌شوند. سپس بر روی مساحت مورد نظر جانمایی می‌شوند. اما نکته‌ی مهم در هنگام استفاده از این نوع کف سازی، یا کفسازی بتن پیش ساخته، زیرساخت است. پیش از جانمایی بتن‌های قالبی پیش ساخته می‌بایست مکان مورد نظر کاملا یک دست شود و از نظر مقاومت در جایگاه مناسبی قرار گرفته شود.

در صورت‌عدم رعایت استاندارد مربوط به زیرسازی پس از مدت کوتاهی با توجه به فشار و تنشی که به سطح کف‌سازی شده وارد می‌شود، پستی و بلندی در کف ایجاد می‌شود که می‌تواند مانعی برای انجام کار شود. این نکته برای کارگاه‌هایی که از بتن پیش ساخته برای کف سازی استفاده می‌کنند بسیار قابل اهمیت است. زیرا دستگاه‌های صنعتی به صورت معمول نیاز دارند که در سطح تراز قرار بگیرند تا بهترین بازدهی را داشته باشند.

کفسازی بتن سبک

یکی از کف‌سازی‌هایی که در سازه‌های بتنی استفاده می‌شود، کف‌سازی با بتن سبک است. کف‌سازی بتن سبک می‌تواند منجر به کاهش وزن قابل توجه در سازه شود. فوم بتن در حال حاضر بسیار مورد توجه کارفرمایان و صنعتگران حوزه‌ی بتن قرار گرفته است زیرا به میزان بسیار زیادی از وزن کلی سازه می‌کاهد. از کف‌سازی با بتن سبک برای کف‌سازی طبقات ساختمان‌ها بسیار استفاده می‌شود. این نوع کف‌سازی علاوه بر ساختمان‌ها در فضاهای عمومی نیز به علت قابلیت گذر آب از آن بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. شاید جالب باشد که بدانید با وجود وزن بسیار کم بتن‌های سبک یا بتن‌های اسفنجی قادر هستند تا فشار ۱۷ مگاپاسکال را تحمل کنند.

کفسازی بتن

کف‌سازی با بتن ضد سایش

در برخی از موارد برای کف‌سازی با توجه به مکانی که نیاز به کف‌سازی دارد، به بتن‌هایی سخت نیاز است. بتن‌های سخت می‌توانند علاوه بر مقاومت، دوام بسیار بالایی از خود در طول مدت زمان نشان دهد. این نوع کف سازی بتن با استفاده از افزایه‌های مختلف انجام می‌شود. از جمله افزایه‌هایی که برای افزایش مقاومت بتن به سایش به آن افزوده می‌شود ژل میکروسیلیس است.

کفسازی بتن با استفاده از بازالت و انواع پودر

یکی دیگر از انواع کفسازی بتن، استفاده از پودر هاست. پودرهایی به مانند بازالت که درون خود ذرات کوارتز را دارند پس از بتن ریزی برای کف، بر روی بتن پاشانده می‌شوند. این مواد با قرارگیری در سطح بتن به افزایش مقاومت بتن‌های کف‌سازی کمک قابل توجهی می‌کنند. علاوه بر این این پودرها می‌توانند رنگدانه داشته باشند. به یک مثال جالب توجه در این مورد توجه کنید، استفاده از پودر بازالت می‌تواند منجر به افزایش مقاومت ۸ برابری بتن‌های کف‌سازی شود.

پودر آرملات

یکی از پودرهایی که برای افزایش مقاومت بتن‌های کف سازی استفاده می‌شود پودر آرملات است. این پودرها به سطح بتن کف‌سازی شده اضافه می‌شوند. چسبندگی خوبی به بتن دارند و به روش پاششی به بتن افزوده می‌شوند. علاوه بر این این پودرها قابلیت کفسابی را نیز برای بتن کف سازی شده ایجاد می‌کنند. با این نوع کفسازی بتن در باشگاه‌های ورزشی، سالن‌ها و… قطعا برخورد کرده اید. در این پودرها از افزایه‌های بتن استفاده شده است. الیاف ها، پودر میکروسیلیکا و روان کننده بتن از مهم‌ترین افزایه‌هایی هستند که در پودر آرمالات استفاده می‌شوند.

کفسازی بتن با رزین اپوکسی

یکی از مواد دیگری که در ساخت کفسازی بتن استفاده می‌شود، رزین اپوکسی است. رزین اپوکسی‌ها بیشتر در مکان‌هایی استفاده می‌شوند که محدودیت ارتفاع وجود داشته باشد. رزین اپوکسی‌ها مقاومت بسیار خوبی را می‌توانند به بتن کف‌سازی شده ببخشند. علاوه بر این ویژگی پلیمری خود را نیز در طول‌ زمان حفظ خواهند کرد. از این ماده برای کفسازی ساختمان‌هایی چون آزمایشگاه‌های بهداشتی و شیمیایی و خطوط تولید محصولات مختلف استفاده می‌شود.

کف‌سازی با رزین پلی اورتان

همان طور که پیش‌تر گفتیم برای کفسازی با بتن، می‌بایست زیرسازی به خوبی صورت گیرد. سطح کاملا مسطح باشد. در این صورت رسیدن به یک کفسازی مطلوب بیشتر خواهد شد. کف‌سازی با استفاده از رزین پلی اورتان یکی از کفسازی‌های دشوار است. انجام کف‌سازی با رزین پلی اورتان نیاز به مهارت بالا دارد. این نوع کف‌سازی به نسبت سایر کفسازی‌هایی که تاکنون گفته شده است از مقاومت کمتری برخوردار است و بیشتر برای فضاهایی استفاده می‌شود که ابزارآلات صنعتی و مکانیکی در آن استفاده نمی‌شود.

کفسازی بتن با الیاف

از الیاف پرمصرف برای کف سازی می‌توان به پلی پروپیلن و ماکروسنتتیک نام برد. در ساخت کف‌سازی بتن با استفاده الیاف می‌بایست به همگنی بتن بسیار توجه کرد. همگنی در وجود الیاف در جای جای بتن می‌تواند به افزایش مقاومت آن کمک کند. ساخت کف‌سازی‌های سه بعدی و دو بعدی در بیشتر موارد با استفاده از الیاف صورت می‌گیرد.

کف‌سازی با کف‌پوش

یکی دیگر از انواع کف‌سازی بتنی، استفاده از کف‌پوش است. استفاده از کف‌پوش نیاز به زیرسازی درست دارد. قالب‌های بتنی مختلفی که ساخته می‌شوند در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. این قرار گیری اگر بر روی یک سطح نامناسب باشد منجر به کاهش کیفیت و ناهمواری در سطح می‌شود. این ناهمواری در طولانی مدت منجر به آسیب به کف‌سازی می‌شود. از کفسازی با قالب‌های کف‌پوش در معابر بسیار استفاده می‌شود.

کف‌سازی بتن استامپ

شاید کم هزینه‌ترین روش کفسازی بتن، روش استامپی باشد. در این روش، بتن بر روی سطح زیرسازی شده ریخته می‌شود با استفاده از دستگاه قالب و طرح‌های مختلف بر روی آن ایجاد می‌شود. برخی از متخصصین این نوع کف‌سازی را همان بتن ریزی درجا می‌دانند. اما در این مقاله، ترجیح دادیم به علت مهم بودن این نوع کفسازی، آن را به صورت جداگانه توضیح دهیم. همچین خوب است که بدانیم رنگ‌های مختلفی با توجه به ماشینی بودن این کفسازی، در اجرای این روش بتن ریزی برای تن مورد استفاده می‌شوند.

کفسازی با میلگرد و آرماتور

در برخی از فضاها با توجه به نیاز به مقاومت بالا برای تحمل وزن دستگاه ها، فشار و ضربه‌ها دستگاه و حتی ورود ماشین آلات صنعتی و حرکت آن‌ها بر روی سطح، نیاز به کف‌سازی با استفاده از میلگرد و آرماتور بندی است. پایداری این نوع کف‌سازی بسیار بالاست. علاوه بر این با توجه به وجود میلگرد در ساختار این نوع کف‌سازی بتن، مقاومت بسیار بالایی نیز دارند.

کفسازی با بتن درجا

شاید روش سریع و کم چالش‌ترین روش برای کف سازی، استفاده از بتن در جاست. در این روش پس از زیرسازی، بتن بر روی سطح ریخته و هموار می‌شود. هزینه‌ی بسیار کم و انجام پروژه در کوتاه‌ترین زمان این نوع کف سازی را بسیار محبوب کرده است. در هنگام انجام این کفسازی، پیشنهاد ما این است که به ویژگی‌های بتن ساخته شده توسط شرکت مجری پروژه توجه کنید. البته که به مانند سایر روش‌های کف‌سازی بتن بهتر است به زیرسازی توجه ویژه‌ای داشته باشید.

از کفسازی در کجا استفاده می‌شود؟

پروژه‌های کف‌سازی به صورت عمومی در بخش‌های مختلف یک ساختمان اجرا می‌شوند. از جمله مکان‌هایی که بیشترین کف‌سازی در آن اجرا می‌شود عبارت است از پارکینگ، زیر زمین، حیاط، بخش‌های مربوط به پیاده رو در پیشانی بنا و سایر موارد که منطبق بر فرآیند عملیاتی یا اجرایی انجام می‌شود. در بخش‌های صنعتی کف‌سازی در سوله‌ها و اطراف آن‌ها اجرا می‌شود. هم‌چنین در پمپ بنزین‌ها و پیاده‌رو‌ها نیز کف‌سازی انجام می‌شود.

کفسازی سوله چگونه است؟

یکی از مکان‌هایی که کف‌سازی در آن بسیار مهم است، کف‌سازی در شهرک‌های صنعتی و خصوصا بخش مربوط به سوله‌های تجهیزات، انبار و. . است. سواله‌های صنعتی عموما برای نگهداری مواد اولیه، جانمایی دستگاه‌های صنعتی و سایر مکان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این رو طبیعی است که از بتن برای کف‌سازی استفاده شود. زیرا این مکان‌ها به مقاومت بالا در برابر خوردگی و سایش نیاز دارند.

علاوه بر این طبیعی است کف‌سازی در سواله‌هایی که تجهیزات خط تولید در آن قرار دارد با کف‌سازی ساله‌هایی که مواد شیمیایی یا مواد صنعتی در آن قرار دارد بسیار متفاوت خواهد بود. پس در نتیجه برای هر کدام از کارایی‌ها و کاربری‌های مورد نظر می‌بایست یک بتن با خواص مشخص مورد استفاده قرار داد.

کف‌سازی پیاده رو چگونه است؟

کف‌سازی پیاده‌رو با بتن یکی از مرسوم‌ترین نوع کف‌سازی هاست. حرکت افراد در مسیرهای پیاده روی بسیار زیاد است و بتن در مقابل سایش و خراش می‌تواند مقاومت بسیار بالایی داشته باشد. به این خاطر از سیمان با میزان مهندسی شده به عنوان ماده‌ی کف سازی استفاده می‌شود. با این حال کف‌سازی در پیاده روها نیز متناسب با ورودی جمعیت و میان استفاده‌کنندگان می‌تواند متفاوت باشد. یعنی کف‌سازی برای مسیرهای دوچرخه‌سواری با کف‌سازیی برای مسیرهای پیاده‌روی در بوستان‌ها و پارک‌ها بسیار متفاوت است. در اینگونه موارد بتن‌های متفاوتی با ویژگی‌های مواد اولیه متفاوت باید مورد استفاده قرار گیرد.

کف‌سازی پمپ بنزین چیست؟

پمپ بنزین و پمپ گاز یکی از مراکز مهم است که در آن از کفسازی سیمان یا بتن استفاده می‌شود. پمپ‌های بنزین و پمپ‌های گاز جزو مکان‌های پرتردد هستند. همچنین ترافیک وسایل نقلیه در پمپ بنزین می‌تواند وزن زیادی را بر روی بتن یا کف‌سازی وارد نماید. از این رو می‌بایست از ماده‌ای استفاده کرد که بتواند وزن زیادی را تحمل کند. علاوه بر این می‌بایست بتواند در مقابل مواد شیمیایی مانند مواد اسیدی، روغنی، بنزین و… نیز مقاومت بسیار بالایی داشته باشد. هر چند در پمپ بنزین‌ها بیشتر از مقاومت بحث نشستی و نفوذ نیز مطرح است. زیرا در صورت نفوذ پذیر بودن بنزین و سایر مواد شیمیایی آلودگی بسیار زیادی به محیط زیست وارد خواهد شد.

مزایای کف‌سازی پمپ بنزین

کف‌سازی پمپ بنزین با استفاده از بتن می‌تواند مزایای بسیاری داشته باشد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت در برابر سایش به نسبت سه برابر بیشتر در مقایسه با آسفالت
  • روشن بودن در مقابل آسفالت

استاندارد کف‌سازی بتن پمپ بنزین

استانداردی که برای کف‌سازی بتن پمپ بنزین مورد وثوق و تایید آزمایشگاه‌ها و صنعت است عبارت است از ASTM C۷۷۹.

کف‌سازی محوطه کارخانه و سوله

کف‌سازی محوطه‌های کارخانه‌ها و سوله‌ها در شهرک‌های صنعتی و… در بیشتر موارد بتنی است. همان طور که می‌دانیم در فضای کارخانه‌ها ماشین آلات صنعتی سنگین، بارهای مواد شیمیایی و معدنی مختلف و غیره وجود دارد. وجود این مواد شیمیایی که هر کدام یک ویژگی دارند و سنگینی وزن این مواد می‌تواند به کف‌سازی آسیب برساند. از این رو می‌بایست در کف‌سازی محوطه کارخانه و سوله از سیمان و بتنی استفاده کرد که مواد افزودنی مناسبی داشته باشند. البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که برای کف‌سازی محوطه‌های صنعتی و کارخانه‌ها می‌بایست بحث نگهداری و نظافت را نیز در نظر بگیریم.

سایر مکان‌هایی که استفاده از کفسازی در آنجا توصیه می‌شود

  • پمپ بنزین‌ها و صنایع نظامی
  • شرکت‌های صنعتی برای جانمایی ابزارهای صنعتی در سوله‌ها و فضای داخلی برای ورود و خروج ماشین آلات سنگین حمل و راهبری کالا
  • سطوح بنادر برای تحمل وزن بالای کانتینرهای صنعتی
  • فضاهای عمومی به مانند پیاده رو ها، فضاهای باشگاه‌های ورزشی و سایر مواردی از این دست

عیار بتن کفسازی چیست؟

عیار بتن برای کف‌سازی با مقاومت نهایی آن رابطه دارد. در ادامه جدولی را برای شما آماده کرده‌ایم تا عیار مناسب برای بتن کف‌سازی را با توجه به مکان مورد استفاده بدانید.

🔸جدول عیار بتن در کفسازی
محل کفسازی عیار سیمان
پیاده‌روها و مکان‌های غیر سازه‌ای C10
روز سازی و کور کردن کف C15
کف‌های داخلی و تحت فشار کم C20
کف‌های چند منظوره C25
جاده‌ها و مسیرها C30
سازه‌های نجاری C35
سوله‌های صنعتی و مقاوم در برابر مواد شیمیایی C40

 

انواع بتن کفسازی چیست؟

همان طور که تاکنون متوجه شدیم، کف‌سازی نیازمند بررسی موقعیت کف‌سازی و بتن است. استفاده از بتن برای کف سازی در مناطق مختلف نیازمند بررسی ویژگی‌های مختلف مکان انجام پروژه است. بتن‌های مختلف در کف سازی طرح اختلاط مختلف نیز دارند. اما به صورت کلی موارد زیر در تعیین طرح اختلاط بتن می‌تواند موثر باشد:

  • موقعیت جغرافیایی
  • شرایط آب و هوایی
  • مکان اجرای پروژه

در مورد مواد مورد استفاده در بتن کف‌سازی نیز می‌توان گفت اجزای اصلی عبارت‌اند از:

  • آب
  • سیمان
  • سنگدانه

و به غیر از این مواد هر چه که به بتن اضافه می‌شود برای بهبود ویژگی‌های بتن است. به این مواد افزودنی بتن می‌گویند. مهم‌ترین بتن‌های مورد استفاده در کفسازی عبارت‌اند از:

  • بتن ضد سایش
  • بتن با استفاده از پودر سخت کننده
  • بتن با استفاده از پودر آرملات
  • کفسازی با بتن مسلح
  • کفسازی با بتن سبک
  • کفسازی با بتن پیش‌ساخته
  • کفسازی با موزاییک و کفپوش
  • کفسازی با استفاده از دال و تایل بتنی
  • کفسازی با بتن پولیشی
  • کف سازی با بتن رویه ملاتی

کفسازی با بتن ضد سایش

ذات بتن هر چقدر هم مقاوم باشد و بتواند در مقابل سایش از خود استحکام نشان دهد اما پس از مدتی دچار تخریب خواهد شد. همچنین تمام ویژگی‌هاییکه تاکنون گفتیم نمی‌تواند به صورت قطع عنوان کند تا بتن‌عدم نفوذپذیری و تخریب ناپذیری دارد. عواملی مانند سایش، وزن بالای اجسام، ضربه، فشار و تکانه‌های شدید در طول زمان از عمر بتن به شدت می‌کاهد. با این وجود مهندسان با استفاده از مواد مختلف در تولید و ساخت بتن تلاش می‌کنند اقدام به تولید بتن‌هایی کنند تا مقاومت بالایی داشته باشند.

بتن ضد سایش، یکی از معروف‌ترین بتن‌های موجود در بازار است. افزودنی بتن ضد سایش میکروسیلیس است. ویژگی‌های ذاتی ذرات میکروسیلیس باعث می‌شود که مقاومت بتن‌های حاوی ذرات میکروسیلیس بالا باشد. همچنین برای ساخت بتن‌های ضد سایش می‌توان از ژل میکروسیلیس نیز استفاده کرد.

مراحل اجرای کفسازی

همان طور که می‌دانید هر پروژه با توجه به موقعیت جغرافیایی، دمای محل اجرای پروژه و سایر موارد، دارای ویژگی‌های منحصر به فرد است. اما به صورت کلی می‌توان روند کلی ساخت و اجرای پروژه‌ها را این گونه بیان کرد:

ابتدا در پروژه می‌بایست یک نقشه برداری کامل و دقیق انجام گیرد. در این نقشه برداری می‌بایست شیب‌ها و تمامی نقاط دارای شیب و نشیب مشخص شده باشند. سپس کارفرما می‌بایست سطح مبنای مورد نظر خود برای ساخت و عملیات عمرانی پروژه مشخص نماید. مرحله‌ی خاک‌برداری و خاک‌ریزی از مهم‌ترین مراحل کف‌سازی است. زیرا شیب و نشیب‌ها به صورت کامل از بین خواهد رفت و یک فضای کاملا مسطح و یک دست تشکیل خواهد شد.

پس از از مرحله یکسان‌سازی سطح می‌بایست با استفاده از مصالح پرکننده اقدام به مسطح‌سازی نمود. کار اصلی و بنیادی در این مرحله است که شبکه‌بندی و آرماتور بندی با توجه به فشاری که بر روی سطح وارد می‌شود، انجام می‌گیرد. پس از آرماتوربندی استفاده از اسپیسر جهت پرکردن فاصله بین میلگرد و سطح زمین را می‌توان در اولویت قرار داد. قالب‌بندی محدوده بتن ریزی و استفاده از درزگیر و فوم در نواحی مرزی، دیوار‌ها و غیره از مهمترین اقدامات پس از قالب‌ریزی است. ساخت بتن با توجه به شرایط استفاده از افزودنی‌های مختلف به مانند پودر میکروسیلیکا و ژل میکروسیلیکا از دیگر اقدامات برای طی نمودن فرآیند بتن ریزی است.

پس از بتن ریزی، تراز کردن سطوح با استفاده از تجهیزات فنی و پرداخت سطح با استفاده از دستگاه ماله پروانه‌ای از دیگر مراحل کف سازی است. آخرین مرحله در کفسازی را می‌توان تعبیه درز انبساط نامید. عدم رعایت این نکته در بتن ریزی مسبب می‌شود که با کوچکترین تغییرات دمایی بتن ریز کف و کلیه هزینه‌ها به هدر رود و شاهد ترک‌های بسیاری در بتن باشیم.

مزایای کفسازی بتن چیست؟

از مهم‌ترین مزایای کف‌سازی بتن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بهره‌گیری از یک محیط در طولانی مدت بدون برخوردن به مشکل بهره‌برداری
  • ایجاد یک سطح هموار و صاف
  • استفاده از مواد اولیه متناسب با پروژه
  • اطمینان از کارآمدی و مفید بودن پروژه
  • مدت زمان کوتاه انجام پروژه
  • مقرون به صرفه بودن
  • ساخت کف‌سازی متناسب با نیاز جهت قدرت استحکام و نفوذ ناپذیری

نکات ایمنی استفاده از کف سازی

در مورد نکات ایمنی هنگام استفاده از کف سازی می‌بایست گفت که نوع ماده مورد استفاده برای کف سازی می‌تواند بر نحوه‌ی اجرای پروژه و نکات ایمنی آن موثر باشد. اما به صورت کلی توصیه می‌شود که:

  • به هنگام استفاده از ماده کف سازی دستکش، ماسک و عینک ایمنی استفاده شود.
  • در صورت بلع به نزدیک‌ترین پزشک مراجعه شود.
  • در صورت ورود به چشم، به سرعت چشم‌ها می‌بایست شست و شو شوند و پس از آن به پزشک برای بررسی‌های بیشتر مراجعه شود.

 

نگهداری و بسته بندی مواد کف سازی

مواد مخصوص کف سازی می‌بایست به دور از اشعه مستقیم خورشید نگهداری شود. دمای مورد نظر برای نگهداری بهینه‌ی این مواد ۵ تا 30 درجه سانتی‌گراد است. در صورت باز شدن بسته‌بندی می‌بایست کاملا مصرف شود یا به صورت کامل و بدون این که هوایی رد و بدل شود، درب آن به خوبی بسته شود.

شرکت بتن شیمی ماهان قابلیت و توانایی دارد که علاوه بر بسته‌بندی‌های معمول بنا بر درخواست مجریان و کارفرما در بسته‌بندی‌های دلخواه مواد کف سازی را به شرکت‌ها و سازمان‌ها و اشخاصی که در زمینه و صنعت ساخت و ساز فعالیت دارند ارائه کند. بسته‌بندی‌ها کاملا استاندارد است. بشکه و ظروف بسته‌بندی با رعایت استانداردها و با کمترین خطای خط تولید عملیاتی پر شده و تحویل می‌شود.

همچنین حداکثر زمانی که به عنوان تاریخ بهینه مصرف کف سازی توصیه می‌شود 18 ماه است.

خرید مواد کف سازی

همان طور که می‌دانید بازار رقابتی و درخواست بالای این ماده سبب شده است که تعدادی از افراد بدون رعایت استانداردهای موجود و حتی وجود آزمایشگاه در کارگاه تولیدی؛ و تنها با استفاده از یک فرمول ثابت اقدام به تولید مواد کف سازی نمایند. اما به مشتریان به هیچ عنوان چنین خریدی را توصیه نمی‌کنیم. برای خرید مطمئن کف سازی بهتر است پیش از خرید ابتدا مواردی چون شماره ثبت، شماره ثبت کارگاهی و وجود آزمایشگاه در کنار خط تولید شرکت تولید کننده را بررسی کنید.

علاوه بر این در صورت امکان از امکانات و خط تولید کف سازی بازدید نمایید. هم چنین می‌تواند رزومه‌ی شرکت تولید کننده را بررسی کرده و پس از آن اقدام به خرید نمایید. شاید بتوان گفت رزومه و همکاری شرکت تولید کننده مواد اولیه کف سازی با شرکت‌های بزرگ بتواند دلیل خوبی برای همکاری باشد. با این حال سازمان ملی استاندارد و وزارت صنعت و معدن و تجارت اقدام به ارائه مجوز برای واحد‌های تولید کننده این مواد می‌نماید. پس بهتر است پیش از خرید مواد کف سازی این مجوز را نیز بررسی کنید.

علاوه بر این موضوع همکاران ما در تیم فروش و فنی شرکت بتن شیمی ماهان در تمامی ساعات اداری و روزهای هفته می‌توانند به شما کمک کنند. کافی است با ما تماس بگیرید تا از مشاوره‌های رایگان ما برای خرید مواد کف سازی بهره‌مند شوید.

قیمت مواد کف سازی

به صورت کلی می‌توان چند عامل را در قیمت نهایی برای کف سازی مهم شمرد و بیان کرد. این نکات عبارت‌اند از:

  • شرکت تولید کننده
  • برند تولید شده
  • نحوه‌ی بسته‌بندی و ارسال
  • ضمانت کیفیت و بازگشت
  • کیفیت محصول تولید شده
  • کیفیت مواد اولیه مورد استفاده برای تولید مواد کف سازی

علاوه بر این موارد ما می‌توان به جد بگوییم که هیچ ارزانی بی‌حکمت نیست! بهتر است پیش از خرید چشم بسته و تنها به دلیل ارزان بودن قیمت مواد کف سازی، موارد و جزئیات مختلفی را بررسی کنید. زیرا خرید اشتباه می‌تواند یک فرآیند اجرای پروژه را به خطر بی‌اندازد و خسارت مالی و جانی بسیاری را به بار آورد.

سوالات متداول

نحوه خرید مواد کف سازی چگونه است؟

برای خرید مواد کفسازی بتن می توانید با شماره 75128-021 تماس حاصل فرمایید. تیم مشاوره و فنی بتن شیمی ماهان به شما راهنمایی جامع و کاملی برای خرید مواد کفارسی بتن ارائه خواهد داد.

قیمت کف سازی چگونه تعیین می‌شود؟

قیمت کف سازی به کیفیت مواد اولیه‌ای که در ساخت آن استفاده شده است، بستگی دارد.

کفسازی برای چه مواردی استفاده می شود؟

کفسازی برای محوطه های کارگاهی، حیاط، کف سازی سالن تجهیزات و انبارها، پیاده روها، پمپ بنزین و گاز و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

از چه شرکتی مواد کف سازی بخریم؟

برای خرید مواد کفسازی می‌توانید با ما در بتن شیمی ماهان تماس بگیرید. کلیه مشاوره‌ای فنی و علمی انجام شده توسط کارشناسان مجرب گروه بتن شیمی ماهان به صورت رایگان بوده و در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

دژ شیمی سازه با تولید انواع افزودنی های بتن رسالت خود میداند که محصولات خود را با کیفیت بالا در اختیار همراهان قرار دهد.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *